Modulaire keukens voor buiten

Of je nu voor een grote groep kookt of alleen voor jezelf:
een buitenkeuken is de perfecte manier om te genieten van het buitenleven!

Jouw buitenkeuken
helemaal naar wens

Onze modulaire buitenkeuken combineert hoogwaardige kwaliteit en een uitgekiend design met optimale vrijheid om de keuken helemaal 'eigen' te maken. Wat betekent dat voor jou?

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Door het slimme ontwerp en de jusite materiaalkeuze kunnen we onze modules leveren voor een scherpe prijs. Bovendien neem je alleen wat jij belangrijk vindt. Dat kan een complete buitenkeuken zijn, of bijvoorbeeld alleen een keuken barbeque.


onze modules

Je kunt iedere module naar wens vormgeven. Je kiest dus zelf het materiaal, de afwerking, de kleur, de combinatie van de modules en de opstelling


Onze werkwijze

Op basis van jouw wensen en de ruimte die je beschikbaar hebt, maken we een plan voor de buitenkeuken. We meten op locatie alles in en maken een offerte voor je.


Wanneer je hiermee akkoord bent gegaan, maken we een 3D tekening. Zo zie je precies hoe de keuken wordt en weet je zeker dat alles naar wens is. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. We houden contact over de verwachte levertijd en regelen dat de montage op de afgesproken dag keurig voor je verzorgd wordt.

Duurzame materialen

Een buitenkeuken moet mooi zijn, praktisch, degelijk en weerbestendig. De modules zijn daarom gemaakt van staal of RVS.


De werkbladen hebben allemaal hun eigen uitstraling en kenmerken. Kies bijvoorbeeld voor composiet, beton, graniet of RVS. Leuk om te weten: betonnen werkbladen maken we zelf, met de hand. Puur en ambachtelijk vakwerk, met als voordeel dat we de maatvoering en levertijd zelf in de hand hebben. Wil je graag een betonnen werkblad met kleur? Vraag ernaar. We laten je graag voorbeelden zien!

Gebruik je favoriete merken

de mogelijkheden
We vinden het belangrijk dat de keuken helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarom bieden we je de ruimste keuze in merken. Green Egg, Weber, Masterbuilt, Cadac of een BBQ van een ander merk? Jij bepaalt! Hetzelfde geldt voor de gootsteen, kranen, koelkast en eventuele andere apparatuur.

Hang- en sluitwerk
Een uitzondering in al deze keuzevrijheid maken we voor het hang- en sluitwerk en voor het ladesysteem. Hiervoor gebruiken we Blum: omdat we dan zeker weten dat jij de beste kwaliteit voor de beste prijs hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij zijn geopend op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur​​​​​​​